Persoonlijke service

Flex Modal Logistics B.V. biedt u net dat beetje extra service waar u mogelijk op zoek naar bent. Voor ons is een klant geen nummer, iedere klant, klein of groot, is even belangrijk.
Mede door de ondersteuning van ons wereldwijde agentennetwerk zijn wij in staat om in uw logistieke behoeftes te voorzien. Flexibel, met durf en met onze oplossingsgerichte werkwijze, zijn wij in staat een antwoord te vinden voor al uw logistieke vraagstukken.

airport-351472_1920

Onze missie

Onze oplossingen zijn klantgericht en dus gefocussed op hun wensen en behoeften. We werken nauw met u samen om tot flexibele oplossingen te komen die volledig zijn aangepast aan uw wensen.
Het succes wordt gewaarborgd door ons personeel dat toegewijd en enthousiast is, doordat onze organisatie zich richt op persoonlijke dienstverlening en door het gebruik van de meest moderne hard- en software.

Geen 9 tot 5

Bij ons heerst zeker geen “van 9 tot 5” mentaliteit, integendeel, zelfs buiten kantooruren hebben al onze medewerkers de mogelijkheid om vanaf thuis op onze server in te loggen en onze klanten te voorzien van eventuele noodzakelijke informatie. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in logistiek, die daadwerkelijk met u meedenkt en gaat u voor lange termijn oplossingen?  Dan wij de perfecte partner voor u!

Meer informatie?
Transport, zeevracht of opslag kosten nodig?