Trucking

foto-danjel

Transport door heel Europa

Niet alleen wegvervoer door Nederland valt onder onze diensten, maar verzorgen wij internationale transporten van A naar B, binnen heel Europa en eventueel daarbuiten.
Flexmodal verzorgt het transport van compleet container vervoer, deelpartijen en groupage zendingen. Wij kiezen een geschikte partner welke gespecialiseerd is in de door u gekozen bestemming. Ons internationale groupage netwerk zorgt ervoor dat uw dozen, pallets en deelladingen met grote zorg worden getransporteerd naar de plaats van bestemming.

Uiteraard met onze persoonlijke service, bent u er zeker van dat uw transport op het hoogst mogelijke niveau wordt uitgevoerd.

Flexibel

Onze dienstverlening is flexibel ingericht zodat wij u in iedere situatie en wensen optimaal van dienst kunnen zijn. Bij transport binnen Europa, stellen wij geen eisen aan volumes. Ook als u slechts een klein pakket of pallet te verzenden heeft kunt u gebruik maken van onze diensten.

Groupage

Zoals hierboven al beschreven staat kunt u bij ons ook terecht voor kleinere zendingen (LCL) Dit houdt in dat er meerdere zendingen bij elkaar gebundeld worden met lagere transportkosten als voordeel.

Meer informatie?
Transport, zeevracht of opslag kosten nodig?