Luchtvracht

photo-of-airplane-wing-1928067

Snelle afhandeling

Vanuit ons kantoor te Tiel verzorgen wij tevens uw import en export luchtvrachtzendingen, wereldwijd. Uiteraard hebben wij hiervoor een vaste partner op Schiphol Airport, volledig IATA en AEO gecertificeerd en met eigen faciliteiten, maar de regie blijft volledig in onze handen.

Luchtvracht vereist een snelle afhandeling. Zowel het verwerken van binnenkomende luchtvracht, als het verzenden ervan. Flex Modal Logistics handelt in beide gevallen snel én nauwkeurig af. Daarnaast bieden we veel mogelijkheden om uw lading niet alleen in land van bestemming te krijgen, maar óók bij de eindontvanger.

Wereldwijd

Wij prijzen ons gelukkig dat wij sterke agenten hebben in de opkomende wereld economieën zoals India, Bangladesh, Cambodja, Brazilië en Vietnam. Een zending perfect regelen vanuit China is relatief eenvoudig, maar vanuit Bangladesh of Cambodja is een heel andere tak van sport. Waar dus andere expediteurs afhaken zeggen wij bij Flex Modal Logistics “try us”. In samenwerking met ons wereldwijde agentennetwerk bieden wij luchtvracht aan

24/7

Ten slotte willen we nog wijzen op de afhandeling van zendingen welke in een weekend binnenkomen. Komen er zendingen binnen op zaterdag of zondag ochtend, geen probleem. Op zondag worden deze zendingen overgehaald naar de loods, gecheckt op aantallen, conditie van de lading, documenten en ingeklaard. Om op maandag geleverd te worden. Dit bespaard in ieder geval loodshuurkosten bij de afhandelaars op Schiphol.

Meer informatie?
Transport, zeevracht of opslag kosten nodig?