Warehousing & opslag

high-bay-408222_1920

Breed scala

Flex Modal Logistics B.V. biedt ook hier een breed scala aan diensten aan. Uiteraard kunnen wij uw eventuele opslag van uw goederen verzorgen, veilig en bewaakt. Tevens is d ultramoderne en onlangs gebouwde loods geschikt voor de opslag van goederen in het vrije verkeer maar ook voor zgn. douanegoederen.

Al hier kunnen wij u allerhande overige werkzaamheden aanbieden, van het neutraal maken van een zending tot het compleet herverpakken van uw zendingen, inclusief het leveren van nieuwe, neutrale cartons. Het palletiseren en shrinkwrappen van zendingen ook tot deze werkzaamheden. Het na verzend gereedmaken kunnen wij de levering verzorgen per truck door heel Europa, alles in 1 hand onder 1 dak, makkelijker kan niet. Uiteraard behoort ook de complete documentafhandeling hierbij.

Uitstekende contacten

Flex Modal Logistics heeft uitstekende contacten  en contracten met vooraanstaande vervoersmaatschappijen, welke ervoor zorgen dat uw goederen op tijd, veilig en schadevrij op de plek van bestemming worden geleverd. Ook in dit segment kunnen we verschillende opties aanbieden, vanaf express, levering op een vaste dag en voor een bepaalde tijd, tot de “run of the mill’ groupage mogelijkheden.

Ten slotte willen we u nog wijzen op het feit dat cross dock (goederen van 1 leverancier uitsorteren op merken en leveren naar verschillende eindontvangers) ook tot de mogelijkheden behoort.

Meer informatie?
Transport, zeevracht of opslag kosten nodig?