Zeevracht

hamburg-3021820_1920

Service

De oplossing om uw producten relatief snel en zeker goedkoop van A naar B te verzenden. Uiteraard vergt het vervoer overzee wel enige planning vooraf. Er zijn nu eenmaal niet zoals in de luchtvracht dagelijks meerdere afvaarten. De agenten van Flex Modal Logistics dragen hier dan ook hun steentje bij. In samenwerking met onze overzeese partners zorgen wij ervoor dat uw leverancier op tijd uw producten levert, voor de juiste manier van aanleveren in de haven van vertrek, en checken we alle documenten. Doordat we dagelijks in contact staan met uw leveranciers, signaleren we eventuele problemen dan ook in een vroegtijdig stadium, en kunnen derhalve ruim op tijd met u, de klant, tot een goed sluitende oplossing komen. Gedeeltelijk invliegen, de rest alsnog per zee,  alles is mogelijk.

Werk uit handen

Daarnaast nemen wij u nog een ander stukje werk uit handen. Wij zorgen voor de beste mogelijkheden van vervoer overzee, met daaraan gekoppeld een scherpe prijs. U krijgt van ons altijd zeevracht tarieven inclusief alle toeslagen, zodat u geen tijd kwijt bent aan het berekenen van uw totaalprijs. Tijd die u kunt steken in waar u het beste in bent, namelijk ondernemen!

Wereldwijd netwerk

Samen met ons wereldwijde agentennetwerk onderhouden wij diensten van en naar de “mainports” in de gehele wereld. Tevens kunnen wij huis leveringen verzorgen, al dan niet na levering voorzien van een zgn. P.O.D. (proof of delivery). Dit betekent dat Flex Modal Logistics niet alleen de importzendingen van A tot Z begeleid, maar dat deze werkwijze ook geldt voor exportzendingen. Ook hier stopt in onze visie ons werk niet wanneer de goederen de aflaadhaven hebben verlaten. Ook daarna monitoren wij uw zendingen en zorgen wij voor een perfecte afwikkeling in de haven van aankomst. Aldaar nemen onze partners de zending over en stellen zich voor aankomst in contact met de uiteindelijke ontvanger, teneinde de verdere afwikkeling zo spoedig mogelijk te laten verlopen.

Meer informatie?
Transport, zeevracht of opslag kosten nodig?